-- Gratis verzenden & retourneren --

Over mij

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie Tenshuren.be op de wereld heeft gezet!

Ik ben Jackelien, getrouwd met Arjen, mama van drie en gediplomeerd doula, zwangerschapsyoga docente én massagetherapeute.
Met Tenshuren.be wil ik jou net dat steuntje in de rug geven om je bevalling met vertrouwen tegemoet te gaan!

Mijn creatieve loopbaan als fashion designer nam een onverwachte wending toen ik tijdens mijn zwangerschap kennismaakte met de wonderbaarlijke wereld van de geboortezorg. Ik raakte gefascineerd door de kracht en kwetsbaarheid van de zwangerschap, geboorte en moederschap en ik besloot mijn creatieve talenten in te zetten voor het welzijn van andere (aanstaande) ouders.

Ik besloot mij om te scholen tot massage therapeute, gespecialiseerd in zwangerschaps-, mama- en babymassage en startte drie maanden na de geboorte van onze oudste mijn eigen praktijk.

Door de gesprekken met aanstaande moeders en de verhalen van net bevallen vrouwen in mijn praktijk, ontdekte ik het belang van kennis en empowerment tijdens de zwangerschap. Om vrouwen optimaal te kunnen begeleiden tijdens hun bevalling en hen voor te bereiden op de bevalling, volgde ik diverse opleidingen, waaronder die van zwangerschapsyoga docente en de opleiding tot doula (zwangerschaps-, en geboortecoach).

Tijdens mijn werk als doula heb ik de ElleTens2 geïntroduceerd in mijn praktijk, cursussen en begeleiding van cliënten. Dit hulpmiddel bleek een waardevolle toevoeging te zijn voor pijnverlichting en focus tijdens de bevalling. De ElleTens maakte het verschil tussen wel of geen epidurale en gaf mama’s zoveel kracht en focus om de bevalling aan te kunnen.

Overtuigd van de kracht van de ElleTens2, startte ik met de verhuur ervan, waardoor dit unieke hulpmiddel voor alle vrouwen bereikbaar werd.

Tenshuren.be is een onderdeel van mijn bedrijf Prachtig Bevallen in Nederland. Wij verhuren in Nederland al een aantal jaar de ElleTens2 en krijgen regelmatig aanvragen vanuit België.

Met Tenshuren.be zet ik me nu volledig in om zwangere vrouwen in België te informeren en te ondersteunen in hun keuze voor een positieve beval ervaring.

Ik kijk er naar uit om bij te mogen dragen aan jouw fijne geboorte ervaring!

Liefs, Jackelien

Huur nu voor €59