-- Gratis verzenden & retourneren --
Elle Tens 2 faq

F.A.Q.

Wat leuk dat je meer wilt weten over de ElleTens2!

Op deze pagina kun je de antwoorden lezen op vragen van mama's die jou zijn voorgegaan in het huren van de ElleTens2 bij Tenshuren.be.

Mocht je na het lezen van de F.A.Q. nog andere vragen hebben of meer info willen dan mag je me altijd een berichtje sturen.

Huur nu voor €59

F.A.Q.

Wanneer kan ik het beste de ElleTens reserveren?

Je kunt de Elle Tens het beste reserveren zodra je weet dat je deze tijdens je bevalling wilt gebruiken. Wacht hier niet te lang mee, want de Elle Tens apparaten worden veel verhuurd en kunnen snel uitverkocht zijn.

Verhuren jullie de ElleTens of de ElleTens 2?

Wij verhuren de ElleTens 2. Dit model heeft enkele voordelen ten opzichte van de originele ElleTens, zoals een verlicht display (handig bij weinig licht tijdens de bevalling) en een weeëntimer.

Kan ik de ElleTens ook in het ziekenhuis gebruiken bij een medische bevalling?

Ja, de Elle Tens kan ook in het ziekenhuis worden gebruikt. Het apparaat helpt de behoefte aan chemische pijnbestrijding, zoals een ruggenprik, te verminderen. Hoewel niet alle verloskundigen of verpleegkundigen het apparaat kennen, zijn ze meestal enthousiast zodra ze de voordelen ervan zien.

Help! Ik ben 39 weken zwanger en hoor nu pas van de ElleTens. Kan ik deze nog bij jullie huren?

Ja! Wij hebben altijd ElleTens apparaten op voorraad en deze kunnen binnen 24 uur verstuurd worden. We gunnen namelijk alle aanstaande moeders de voordelen van de Elle Tens tijdens de bevalling!

Is de ElleTens gemakkelijk in gebruik?

Ja, de Elle Tens is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Wanneer je de Elle Tens bij Prachtig Bevallen huurt, ontvang je een compleet pakket inclusief een gebruiksaanwijzing met afbeeldingen. Dit maakt het ook voor je geboortepartner duidelijk hoe het apparaat te gebruiken.

Is de ElleTens veilig?

Ja, de ElleTens is 100% veilig voor jou en je baby. De ElleTens stimuleert de aanmaak van endorfines, een lichaamseigen pijnstiller. De ElleTens kan alleen niet gebruikt worden wanneer je een pacemaker hebt.

Mag de ElleTens mee naar het ziekenhuis?

Absoluut! De ElleTens is juist een ontzettende steun wanneer je in het ziekenhuis bevalt. Door het gebruik van de ElleTens worden de weeen als minder heftig ervaren en is er minder vraag naar (medische/chemische) pijnbestrijding.

Helpt de ElleTens alleen bij rugweeën?

Nee, de ElleTens helpt ook ontzettend goed bij buik-, rug-, en beenweeen omdat het de aanmaak van endorfines stimuleert. Het is wel zo dat door veel mama’s met rugweeen de elektroden op de rug als extra prettig worden ervaren.

Werkt de ElleTens ook bij rug- en beenweeën?

Zeker! Doordat de ElleTens de aanmaak van endorfines stimuleert worden alle soorten weeen als minder heftig ervaren.

Kan ik met de ElleTens onder de douche of in bad?

Wij raden het af om met de ElleTens in de douche of het bad te gaan, wel is de ElleTens uitermate geschikt om af te wisselen met de douche of het bad. Plaats de geleverde elektroden terug op de folie waarop ze geleverd zijn en je kunt de elektroden tot wel 10x hergebruiken tijdens je bevalling!

Moet ik extra elektroden/plakkers bestellen bij het ElleTens pakket?

Nee, wij hebben gekozen voor hoogkwalitatieve en herbruikbare elektroden die wel tot 10x her te gebruiken zijn. Bij elk gehuurd pakket zitten nieuwe, ongebruikte elektroden.

Waarom zijn jullie de goedkoopste van Nederland en België?

Wij hebben ervoor gekozen om onze prijs laag te horen, wij maken wat minder winst maar door de lage prijs kunnen wel zo veel mogelijk mama’s het gebruik van de ElleTens tijdens hun bevalling ervaren. Wij gunnen namelijk alle aanstaande mama’s een fijne geboorte ervaring!

Hoe huur ik de ElleTens2 bij tenshuren.be?

Heel erg gemakkelijk via het bestelformulier op de website. In een beveiligde betaalomgeving kun je je reservering betalen en deze is daardoor ook bevestigd en gegarandeerd.

Wanneer start ik met de ElleTens tijdens mijn bevalling?

In de latente fase, dit is de eerste fase van de bevalling. De weeen kunnen hier nog wat onregelmatig zijn maar zodra er wat meer regelmaat in komt en de weeen ook meer focus van je vragen zet je de ElleTens in. Hierdoor vervroeg je het moment waar het lichaam endorfines aan gaat maken. Zonder de ElleTens rond de 5 cm ontsluiting (start actieve fase) maar nu al rond de 2 a 3 cm ontsluiting!

Kan ik de ElleTens die ik heb gehuurd nog annuleren?

De ElleTens kan tot 9.00 uur op de dag van verzending kosteloos geannuleerd worden, je krijgt het volledige bedrag dan teruggestort. Wanneer de ElleTens door ons is verzonden is dit niet meer mogelijk.

Moet ik nog borg betalen?

Nee, wij rekenen geen borg. Wij willen je wel vragen om de ElleTens weer tijdig te retourneren zodat we onze planning, en de verhuur aan andere aanstaande mama’s, aan kunnen houden.

Kan ik mijn geld terug krijgen wanneer ik de ElleTens niet heb gebruikt?

Terugbetaling is niet mogelijk wanneer de ElleTens is verzonden en de huurperiode is ingegaan. Op deze manier kunnen we onze verhuurprijs voor alle aanstaande mama’s zo laag mogelijk houden.

Huur nu voor €59